El vostre arbre genealògic en català


Gentree 99

Programa "Navegador" de Genealogia
Gener 1994/Maig 2000
Autor: Michel POTIER
Versió catalana: Jaume RAMISA ELIAS
També disponible en francès, anglès italià i alemany

Presentació

Descarregar

Fitxer d'Ajuda

Web de l'Autor

 

 

Presentació del programa

Funció del producte:
Generar bases de dades genealògiques.

Principals característiques:
El programa està concebut al voltant de la navegació, no hi ha punt de partida ni codificació particular, només un número d'ordre intern diferencia els individus. També és possible de fer cohabitar embrions de genealogies ascendents o descendents (veure individus aïllats) en espera de poder-li crear els lligams.

La Finestra Principal presenta les genealogies ascendents i descendents de la persona seleccionada. Prement dos cops amb el ratolí, podeu desplaçar la presentació sobre una nova persona. Aquesta navegació és possible també amb els menús emergents amb el botó dret del ratolí. Aquesta funció (menús emergents) també està disponible a les finestres d'actualització així com en les presentacions d'ascendents i descendents.

Per això, Gentree pot ésser batejat com a Programa Navegador de Genealogia.

Una altre funció particularment original del programa és la Recerca de Parentesc que permet presentar gràficament els lligams existents entre diferents persones. Aquesta funció és activable de diferents maneres i constitueix una aproximació original a la genealogia.

Així mateix, podreu associar a les vostres fitxes documents externs de tota mena (Imatges, textos, films...) Tota base de dades té també una Biblioteca de Documents.

El Diari d'Esdeveniments permet detallar en particular els actes i aniversaris que introduïu (Naixements, batejos, matrimonis, defuncions...) El comentari associat al document permet, per exemple, enregistrar el text de l'acte. Relacionats amb les fitxes individuals, també tindreu una relació dels esdeveniments als quals la persona ha assistit i quin paper hi ha desenvolupat.

En fi, més que crear una immensa quantitat de camps possibles, teniu la possibilitat de crear les vostres pròpies rúbriques, com la professió, títols nobiliaris, testaments...

Entre les funcions particularment útils, cal citar la Fusió de Fitxes, que permet, partint de dues fitxes particulars, desenvolupar una fusió en cascada d'aquelles que estan relacionades (segons un principi de fusió per proximitat).

També hi ha les funcions d'Import/export en format Gedcom, amb nombroses possibilitats de selecció per l'exportació (ascendència, descendència, cognoms, lligams). La versió 99 permet la importació i l'eliminació de duplicitats de matrimonis.


Podeu baixar-vos el programa (7’12Mb) prement sobre aquest botó:

Descarregar Gentree

Quan l'executeu es descomprimirà i veureu el fitxer Setup.exe, executeu-lo i seguiu les instruccions.

Si teniu problemes no dubteu en preguntar-me.

Actualitzar català

ramisavazquez@andorra.ad
També podeu contactar-me per a qualsevol dubte.

 

 

 

 

 

 

També podeu visitar la pàgina de l'autor del programa Michel Potier:
http://perso.numericable.fr/~mpotier/gentree/
4 Square du Harnais
49100 ANGERS
Tel: 00.02.41.43.49.41
Mail
m.potier@wanadoo.fr